“ Ik vind Sufia een warme persoonlijkheid die samen met jou dmv doortastende levensvragen de diepte in kan gaan. Ze is ook in staat om door haar begripvolle instelling de juiste snaren in het onderbewustzijn te raken. Tevens is haar werkwijze tijdens en achteraf de sessie als zeer prettig ervaren.”
lelie logo Sufia Verbaan
Karin
“ In mijn leven heb ik de verkeerde keuzes gemaakt en het is mij nooit helemaal helder geweest waarom… In een gesprek met Sufia kwam naar voren dat ik dominante vrouwen wil vermijden, wat wel te maken zal hebben met vroege ervaringen. De vermijding heeft geleid tot keuzen, die ik betreur. Na twee behandelingen bij Sufia ben ik bevrijd. Een was bij haar thuis, de ander op afstand. De bevrijding ervaar ik na maanden nog steeds. Ik sta verbaasd van het gemak waarmee ik nu omga met dit type bazige vrouw. Ik geef gewoon mijn eigen mening, en alle spanning is weg. Wie had dat ooit kunnen denken? Dank, beste Sufia”
lelie logo Sufia Verbaan
Joop
“ Ik kwam bij Sufia met de wens een gezonde relatie met mijn kinderen te hebben (Ik maakte me altijd zorgen over hun). Wat er precies gebeurd is weet ik niet maar na twee behandelingen, 1 in de praktijk en 1 telefonisch ben ik vrij van zorgen en voel me een stuk rustiger!
lelie logo Sufia Verbaan
Janna