Sufia Verbaan HypnoseHypnose
Bij hypnotherapie draait alles om het creëren van positieve veranderingen in het onderbewuste deel van de geest. Door middel van ontspanningstechnieken en geleide visualisaties brengen we de cliënt naar een trance-achtige staat, waar ze makkelijker toegang hebben tot hun binnenste gevoelens, gewoonten, emoties en herinneringen.
Als hypnotherapeut ben ik in staat om te praten met het onderbewuste, om zo veranderingen aan te brengen die kunnen helpen om negatieve emoties in positieve te veranderen en angsten te verminderen. Ik werk met cliënten om traumatische herinneringen te verwerken en positieve overtuigingen te ontwikkelen.

Veiligheid en vertrouwen zijn voor mij erg belangrijk. Ik zal er altijd voor zorgen dat de cliënt zich comfortabel en veilig voelt gedurende de hele sessie. En als hypnotherapeut respecteer ik de autonomie van de cliënt altijd – er is geen sprake van manipulatie van de geest.

Hypnotherapie kan nooit een medische behandeling vervangen, maar het vormt een uitstekend aanvulling op andere therapieën. Of je nu probeert je oude problemen te overwinnen of een verandering teweeg te brengen in je huidige leven, hypnotherapie kan waardevol zijn om je te helpen het onderbewuste te begrijpen en de positieve kansen te ontdekken voor groei en vooruitgang.

Veel mensen vinden hypnotherapie een veilige en effectieve manier om hun problemen uit het verleden te los te laten, terwijl het ook goed werkt bij het oplossen van huidige problemen.

Waar kan je allemaal aan werken met hypnose?

– Afvallen dmv een virtuele maagband
Onder hypnose wordt een virtuele maagband geplaatst.
Dit traject bestaat uit 5 sessies. In de tweede sessie wordt de maagband geplaatst. De overige sessies zijn minstens zo belangrijk om te zorgen dat de maagband zijn werk uitstekend blijft doen.
Jij kan daarna vrij, fit en gezond verder met je lichaam. Zie virtuele maagband

– Zelfvertrouwen, zelfliefde, her-ontdek je innerlijke kracht
Zomaar een paar hele belangrijke emoties.
Voel je je angstig, vind je jezelf niet waardig, voel je de verbinding niet meer met jezelf of met de kracht waarvan je weet dat je die bezit?
D.m.v. hypnosesessies kun je de oorzaken hiervan in je onderbewuste opsporen en verwerken, zodat ze je niet langer belemmeren.
Hierdoor komt het vertrouwen terug in jezelf en in het leven en her-ontdek jij je innerlijke kracht.

– Regressie hypnose
Reizen door je onderbewuste, terugreizen door situaties om daar gevoelens en overtuigingen te veranderen, zodat je hierna vrij en onbezorgd kan leven.

– loslaten van angsten & fobieën
– Beperkende overtuigingen
– Fysieke klachten
– Allergien

Dus nogmaals, Hypnose is een staat van bewustzijn, waarin je door een hypnotherapeut wordt begeleidt om werken met je onderbewuste. Op deze laag van bewustzijn ben je aanwezig, zonder afgeleid te worden door je hoofd of je gedachten.
In je onderbewuste kun je vele inzichten krijgen hoe bepaald gedrag is ontstaan en hoe je dat kunt veranderen zonder “hard” te hoeven werken.

Maak nu gebruik van deze unieke kans om via hypnose contact te maken je onderbewuste en los te laten wat er in het verleden is gebeurd.Investeer in jezelf:
• Een losse sessie: € 150,-