Sufia Verbaan ... over mij ...

Ik ben geadopteerd toen ik 1 jaar en 8 maanden was. Ik ben altijd goed geweest in mijzelf aan te passen en te doen wat mensen van mij verwachtten. Om zo lief gevonden te worden.
Ondertussen voelde ik woede en frustratie in me en wist ik niet waar dat vandaan kwam. Dat uitte ik dan door bij tijd en wijle zeer tegendraads te zijn.

Vanaf mijn 20ste had ik veel zeurderige klachten, zoals mijn gewrichten en handen, die pijn deden in de wintermaanden. Pijn in mijn benen als het weer omsloeg. Last van mijn darmen (prikkelbare darm syndroom). Toen ik 40 werd kwam daar psoriasis bij.

Ondanks alles heb ik altijd verlangd naar een vorm van “verlichting”, mij diep van binnen gelukkig voelen.

Na een periode van ± 7 jaar frustratie, eenzaamheid, afwijzing en regelmatig woedeaanvallen, ben ik het pad van “ persoonlijke ontwikkeling” op gegaan.

Op dit pad ben ik prachtige bewustzijnsmethodes tegengekomen. Ik heb mij in twee methodes gespecialiseerd. Ik mag me al een paar jaar Touch of Matrix therapeut noemen en ondertussen ook hypnotherapeut.

Wat het mij persoonlijk heeft gebracht:

Mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen en als ze zich weer even laten zien, weet ik dat ze me iets te vertellen hebben

NU, blijf ik bij mezelf, zie en voel ik mezelf…

Ik zie het leven als een plek om te ont-dekken, te ont-wikkelen, te genieten maar ook om te door-leven.

Dit maakt het leven zoveel vrijer, leuker en inzichtelijker!

Ik heb mijn adoptie omarmt en ben blij dat ik in Nederland woon. Ik ben echt heel blij en dankbaar nu ik mezelf heb gevonden.

Wie ben ik?

Als je me zou kennen dan zou je weten dat ik:

  • oprecht en authentiek ben
  • zacht en gevoelig
  • eigenwijs en tegendraads kan zijn
  • een wereldburger ben, gewoond en gereisd in Azië, Afrika en Europa
  • voor mij ieder mens gelijk is, ongeacht status

Er zijn zoveel emoties, verbindingen en conditioneringen aanwezig in ons onderbewuste. Ons leven wordt hierdoor gestuurd. En daar zijn we ons dan niet bewust van. 😉  We kunnen er met ons verstand niet bij!

Hoe fijn is het dan om met Hypnotherapie en Touch of Matrix te kunnen werken en de vrijheid te ervaren, die mogelijk is door toepassing van deze methodes?