Wie is Sufia Verbaan?

Wie is Sufia?

Ik ben Sufia, therapeut en healer, ook ben ik moeder en moeder van bonuskinderen, ik ben getrouwd en heb een ondeugende hond en twee konijntjes.
In het jaar 1977, ben ik geadopteerd vanuit Bangladesh. Ik kom uit een groot gezin met biologische, geadopteerde en pleegkinderen. We waren en zijn echt een regenboog gezin.

Waar houd ik van?

Ik houd van ontspannen, relaxen maar ook heel erg van persoonlijke ontwikkeling, goede gesprekken en openheid. Ik kan me heerlijk terugtrekken in mijn praktijk en me onderdompelen in quotes, mooie muziek en boeken.
Ook vind ik het fijn om samen met mijn man en de hond te wandelen in de mooie natuur van de Veluwe achter ons huis.

Hoe ik bij dit werk ben gekomen en mijn ontwikkeling.

Op een gegeven moment in 2016 zat ik zo slecht in mijn vel en was ik een persoon geworden die ik helemaal niet wou zijn.
Jaren heb ik in een situatie gezeten waarin ik volledig werd geleefd.
De situatie was als volgt, ik had gekozen voor een man met kinderen, maar dat bleek uitdagender dan verwacht. Het bleek dat een van de meisjes verstandelijk beperkt was (dit werd later pas duidelijk) en die had 24/7 toezicht nodig vanwege de epilepsie.
Na een paar jaar kreeg ik zelf een dochtertje en voelde ik dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn. Dit kwam doordat ik me zo op mijn gezin richtte en bezig was het goed te doen. Ik had geen energie meer over om echt te genieten van mijn gezin, van de goede dingen die het leven ook bied.
En toen…
Ik las een boek, Lichter leven van Robert Bridgeman en ik voelde een ja.
Ik had al meerdere boeken van Amerikaanse schrijvers gelezen en was op zoek naar een plek in Nederland waar ik me verder kon ontwikkelen.
Hij sprak over allerlei soorten methodes om lichter te kunnen leven.

Na onderzoek, persoonlijk ontwikkeling en verschillende opleidingen en het lezen van vele boeken, kwam ik erachter dat er heel veel reacties, gedragingen en overtuigingen die we nu vertonen, voortkomen vanuit onze vroegere jeugd.
De eerste 7 jaar van ons leven zijn ontzettend belangrijk, hoe we ons als volwassen ontwikkelen. Wat we voelen, hoe we ons gedragen, denken komt voort uit onze ervaringen, situaties die we hebben meegemaakt als kind.
Uiteindelijk heb ik 4 grote opleidingen gevolgd, waarvan 3 een grote impact op me hebben gehad. Deze methoden pas ik dan ook toe in mijn praktijk, EFT, Hypnose, Matrix reset en NLP.
Ik dacht, ik kan mijn blokkades oplossen of ik kies voor de hele opleiding. Dan kan ik ze gebruiken voor mezelf en voor anderen. Ik dacht toen nog aan mijn gezin.

Ondertussen geniet ik van mijn werk en ben ook mijn eigen programma’s aan het schrijven, waar ik de verschillende methodes combineer zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen.

Mijn inzicht
Door hier inzicht in te krijgen in wat ik hierboven heb beschreven. Door te werken op onderbewust niveau aan alles wat me tot nu toe heeft tegengehouden. Is het fijn om de tools te hebben om aan de belemmerende overtuigingen, emoties, fysieke klachten te werken. Om vrij, blij en gelukkig in het leven te staan. Leef ik dan altijd vrij, blij en gelukkig? Nee, het leven bestaat uit up’s en down’s, er komen situaties op je pad, maar ik kom weer veel sneller terug bij het vrije, blije en gelukkige gevoel, want als je weet welke weg je daarvoor kan bewandelen wordt het leven een stuk leuker :-).


Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Herontdekken van je ZELFLIEFDE en ZELFVERTROUWEN
  • AFVALLEN van binnenuit
  • Voor alle STRESS gerelateerde klachten
  • EFT, emotional freedom techniques
  • EFT bij dieren
  • HYPNOSE
  • En een VIRTUELE MAAGBAND