Gereedschapskist

EFT

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een methode om stress en emoties te verminderen door middel van het kloppen op specifieke punten van het lichaam. Het is gebaseerd op het idee dat emotionele en fysieke gezondheid met elkaar verbonden zijn. Door het kloppen op deze punten worden blokkades in het energiesysteem van het lichaam opgeheven. Die als het ware voor een ontkoppeling zorgen van wat je meegemaakt hebt en de stress die daardoor is ontstaan.
In gewoon nederlands zorgt EFT ervoor dat de stressvolle gebeurtenissen uit het verleden geen negatieve invloed meer hebben op je beleving en gedrag in het hier en nu. Je ‘gewone’ emotionele reactie blijft bestaan, maar de overbodige, veel te heftige en ook onnodige reactie blijft uit.
Je krijgt vaak inzichten, dit is niet het doel maar wel een plezierig bijkomend resultaat.

HYPNOSE

Bij hypnotherapie draait alles om het creëren van positieve veranderingen in het onderbewuste deel van de geest. Door middel van ontspanningstechnieken en geleide visualisaties brengen we de cliënt naar een trance-achtige staat, waar ze makkelijker toegang hebben tot hun binnenste gevoelens, gewoonten, emoties en herinneringen.
Tijdens de hypnose, een tijdelijke bewustzijnsverlaging, kom je in contact met je onderbewuste. Je bent je gewoon bewust van alles wat je ervaart, maar vanuit een diepe ontspanning en door te spreken en te reizen door je onderbewuste kun je veel indrukken opdoen.
Hypnosesessies hebben veel toepassingen, doordat je werkt met je onderbewuste. 10% van wat we doen en denken is bewust en 90% vindt plaats vanuit je onderbewuste (waar emoties, gedachten, gevoelens, overtuigingen en beelden vorm krijgen, meestal gebaseerd op eerdere ervaringen). Sommige mensen zeggen dat 5 % bewust is en 95% onderbewust.

 • virtuele maagband (zie afvallen van binnenuit)
 • Zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Angsten
 • Regressie
 • Stoppen met roken

MANIFESTEREN via het kwantumveld

Een unieke manier om fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades te verwijderen door middel van intentie zetten en door gebruik te maken van kwantum fysische inzichten Dit houdt in dat je gaat zien, voelen en ervaren waar je naar toe wilt en dan via connectie van het lichaam en HET VELD om je heen, laat je los wat je niet langer meer dient. Je laat alle blokkades achter je.
QUANTUM RESET

Ook hier maken we gebruik van onze eigen bron en de connectie met het quantumveld om ons heen, zo is het mogelijk om:

 • generatielijnen opschonen
 • Pijnlijke situaties uit het verleden loslaten
 • Banden opschonen met situaties

Wat heb je nodig?
Welke stappen mag je gaan zetten?

NLP

De drie definities van NLP (neuro linguïstisch programmeren)

1) NLP is de studie van de structuur van de subjectieve ervaring
Hoe beleeft iemand de situatie, wat ziet, hoort en voelt de persoon in zijn gedachten? Wat zijn zijn overtuigingen?

2) NLP is het modelleren van excellentie
Waarom kan iemand iets goed? Wat maakt een expert tot expert?
NLP zoekt naar de innerlijke patronen die zorgen dat iemand kan die hij kan.

3) NLP is een serie communicatietechnieken
Welke invloed heeft onze verbale, maar ook vooral onze non-verbale communicatie op de ander? En hoe kunnen we die doelgericht inzetten.

Wat kan je met NLP (neuro linguïstisch programmeren)

 1. Verbeteren van communicatie
 2. Veranderen van beperkende overtuigingen
 3. Het begrijpen van motivatie en doelen
 4. Beheersen van emoties
 5. Het verbeteren van prestaties

SHAMBALA/ Energiewerk

Shambala is een universele energie rechtstreeks tapt uit de bron van Leven.
Shambala betekent onvoorwaardelijke liefde en vrijheid.
De Shambala energie is een krachtig transformerende energie waardoor je makkelijker kunt omgaan met de situaties die in je leven verschijnen.

Hoe zou het voor jou zijn als:
› Je energie is verhoogt, het stroomt krachtiger door je lichaam en handen.
› De Shambala energie je ondersteunt in deze tijden van versnelling..
› Je leven verandert en is verrijkt. Meer in geluk, flow en synchroniciteit (hieraan gaat een periode van zuivering vooraf)